De mest vanlige spørsmålene

1:Frakt er dessverre dyrt i Norge men kjøper du produkter som votter, sokker, steiner med mer som kan sendes som  brev velg da (Pakke i Postkasse) så får du tilbakebetalt en del av fraktbeløpet hvis det går og sende under Pakke i      Postkassen! (brevporto er fra ca kr 75 til maks 185 kr)

2:Ja dette er en Norsk nettbutikk så det tilkommer ingen ekstra gebyrer ved kjøp av varer!

3:99 % av våre saueskinn er garvet uten kjemikalier og har naturlige ekte farger!

4:Ved retur av varer kunde kontakte oss først!

5:Skal du handle større partier med varer kontakt oss for tilbud!
Du må huske når du måler og ta med håret da dette er en del av skinnet!

6:Vi selger saueskinn med hår ikke hud uten hår! ;-) Vi måler på samme måte som garveriet og de fleste andre som selger saueskinn!  Vi legger da saueskinnet flatt med huden ned og måler fra toppen av halsen/håret(spissen) til ytterst på venstre eller høyre bakben med håret! Bredden er på det bredeste!

7:Saueskinna våre kan det være små rifter på hudsiden etter slakt som ikke gjør noe med kvaliteten men hvis du skal bruke de til søm, trykk så må du kommentere at du ønsker en fin hudside på saueskinna du bestiller i (kommentarfeltet til ordre)! Ellers er det jo hårsiden en ser og da spiller det ingen rolle at det er småsår på hudsiden!

8:Merinoull hva er det? Merino benyttes også som kvalitetsbegrep for all ull med finhet finere enn 0,025 mm. Typer og egenskaper Rundt halvparten av verdens ullproduksjon kommer fra merinosauen eller krysninger av den. Merino blir også brukt som betegnelse for alle finere ulltyper. Middels fin ull blir gjerne kalt crossbred eller sjeviot. De fineste fibrene kan ha en diameter helt ned til 15 μm, mens diameteren hos de groveste ulltypene kan gå opp til 80 μm.